VapeScreens™ – det nyeste fra USA

*** BREAKING NEWS ***
VapeScreens™ – det nyeste fra USA – NO MORE SMOKE-SCREENS AND MIRRORS

Kort forklaring: En væskeproducent har opfundet en e-væske, hvis damp er komplet usynlig – med mindre man har taget et par specielle solbriller på – nemlig VapeScreens™.

Solbrillerne er behandlet med en speciel nano-overflade, der afslører dampens vandpartikler i luften, og gør de store dampskyer synlige. Har man ikke brillerne på, vil det se ud som om personen der står foran dig og damper, blot tager en dyb vejrtrækning og puster ud.

Den tilhørende e-væske er tilmed duftfri – men har alligevel en fantastisk smag for personen der damper.

Nu kan du f.eks. gå på gaden, sidde på kontoret, i toget/bussen eller midt i Folketingssalen og dampe – og INGEN kan se eller lugte det – med mindre man har købt sig et par VapeScreens™-briller, der åbenbarer den skinbarlige sandhed.


Førende danske forskere og politikere har allerede været ude med advarsler, og fordømmer produktet i samtlige danske medier og dagblade:

“Vi kan jo ikke se, hvad der er i luften… Der kan jo være alskens små forurenende partikler i luften, som vi så alle får i vores lunger…”

“Det er bekymrende – hvis røgen [red.: dampen] er usynlig, så er vi helt sikre på at den kun kan være endnu mere skadelig…”

“Jeg er lamslået – Det er jo bare endnu en gimmick fra Tobaksindustrien, for at få de unge til at se seje ud med sådan nogle solbriller…”

“Hvis man hverken kan se eller lugte det – så kan vi som politikere jo ikke sætte hårdt ind overfor det? Hvordan skal Politiet kunne opretholde lov og orden?”

”Vi ved ikke nok om de solbriller. De kan jo være produceret i en beskidt baggård i Kina, og vi har stærke belæg for, at brugen af solbriller er en direkte gateway til briller med styrke.”

”Det er tidligere påvist at mus, som er blevet udstyret med solbriller med nano-overflade i kortere tid, får større tendens til øjeninfektioner, har nedsat antibakterielt forsvar i øjenhulerne og en højere dødelighed, når de udsættes for virus.”

Det er firmaet PARRALINS der står bag produktet og dets udvikling, og allerede nu spås firmaet en stor fremtid indenfor både damp- og solbrillebranchen. For nogle årtier siden, var det også PARRALINS der opfandt røntgen-brillen, der kunne se gennem folks tøj.

VapeScreens™ og den tilhørende usynlige e-væske kan købes i de førende danske dampbutikker efter den 1. april 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.