Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dadafo.dk/public_html/wp-content/plugins/styles/classes/csstidy/class.csstidy.php on line 854

Opråb – Støt e-dampen i Europa gennem EFVI

efvi2

Vær med til at støtte e-dampen i Europa ved at underskrive.

Vil du være med til at sikre de europæiske damperes ret til at blive hørt i EU, så gå ind på EFVIs hjemmeside – og giv din underskrift – og læs mere om EFVIs initiativ til at blive hørt af EU-Kommissionen.

Lovgivning kan ikke laves, uden at borgerne bliver hørt – og lige p.t. er der ved at blive lavet lovgivning ang. e-damp/e-cigaretter, hvor de europæiske forbrugere og deres organisationer/foreninger ikke er blevet hørt/rådført, inden pennen til lovforslaget er blevet sat på papiret. For at citere en af dampens venner, professor Jean-Francois Etter: “Man kan ikke stoppe en tsunami, med en lov…”

Skriv under i dag – og bed også dine venner, familie og bekendte om at skrive under – dette handler ikke kun om e-damp/e-cigaretter, men også om vores fundamentale menneskerettigheder til at sikre os retten til det frie valg, og retten til at vælge et sikrere alternativ til cigaretter/tobak:

http://www.efvi.eu/#sign