Ny undersøgelse af indholdet i e-væsker

e-væsker

En ny undersøgelse af e-væsker skal undersøge indholdet og potentielt skadelige stoffer.

Efter “mange bække små”-princippet, er der startet en indsamling blandt damperne i verden, for at få undersøgt så mange forskellige e-væsker som muligt for potentielt skadelige stoffer – hvor af de fleste totalt kan undgås eller erstattes af uskadelige stoffer. Dr. Konstantinos Farsalinos har taget første skridt til at lave denne undersøgelse – men som med alt andet koster det penge – penge som han og hans forsker-hold ikke har. Og for at holde sig fra af “konfliktende interesser” fra producenter og forhandlere, så bedes verdens dampere nu om at hjælpe Farsalinos og hans hold med at få startet undersøgelsen op.

Hvis du vil donere 1$, 2$, 5$, 10$, 20$, 50$, 100$ … 73$ eller mere – så giv et beløb – stort som småt – til denne undersøgelse. Betaling kan ske med internationale kreditkort og via PayPal.

“Hvorfor skal vi (damperne) betale for noget, som producenterne burde betale for?” … kunne du måske spørge om – og det er netop for at forbrugerne selv vil finde ud af, hvad e-væskerne indeholder, og hvilke ingredienser vi evt. skal holde os fra. Resultatet af undersøgelsen vil blive offentliggjort i et anerkendt medicinal-tidsskrift, så alle (læger, forskere m.fl.) kan anvende den viden der kommer frem, til at presse bl.a. politikerne og lovgiverne til at foretage de rigtige valg for fremtiden.

Vil du (sammen med resten af verdens dampere) være med til at støtte denne undersøgelse, så kan din donation indbetales her:

http://www.indiegogo.com/projects/electronic-cigarette-liquids-analysis-evaluating-potentially-harmful-ingredients/x/6084986

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.