Logisk eller…?

logisk

• Da man fandt ud af hvor meget den danske industri forurenede luften i Danmark – blev industrien så forbudt?

Nej, man forøgede grænseværdierne, satte højere skorstene op, og lavede bedre rensning af industriens forurening.

• Da man fandt ud af at benzin-os med bly var sundhedsfarligt – blev det da forbudt at køre i bil?

Nej – man fik hurtigt fremstillet en blyfri benzin – så bilerne fortsat kunne køre på vejene.

• Da man fandt ud af at diesel-os med partikler var sundhedsfarligt – blev det da forbudt at køre i bil?

Nej – man fik monteret et partikelfilter, så bilerne fortsat kunne køre på vejene.

• Da kasettebånd, vinylplader og videobånd blev overhalet af den bedre lyd, bedre billedkvalitet og større holdbarhed med CD og DVD – fik musik- og filmbranchen så nedlagt forbud mod at sælge CD og DVD?

Nej – musikbranchen indrettede sig, og sælger i dag primært musik som digitale filer s.s. MP3 og film som on-demand/streaming.

• Da man fandt ud af, hvor mange sundhedsskadelige aspekter der var ved cigaretter, blev rygning så forbudt?

Nej – man fik sat et filter på cigaretterne.

• Da man fandt ud af, at cigaretterne på trods af filtre stadig var sundhedsskadelige – blev de så forbudt?

Nej – der blev sat store advarsler på pakkerne, og diverse patientforeninger startede deres korstog for at forhindre unge i at begynde at ryge, og stoppe alle andre i at ryge videre. Staten satte endnu flere afgifter på cigaretterne, så det kun var de rige der havde råd til at ryge.

• Da man fandt ud af, hvor mange bivirkninger der var ved nikotinerstatningsprodukterne – og hvor dårlige de var til at få folk til at holde op med at ryge, blev disse produkter så fjernet fra hylderne på apoteket og i dagligvarebutikkerne?

Nej – placebo har også en effekt, om end det kun er 5% af rygerne der med succes stopper ved hjælp af nikotinerstatningsprodukterne – kombineret med 95% viljestyrke.

• Da man fandt ud af, hvor uskadelig e-damp er, blev e-damp så forbudt?

Ja, for det fjerner indtægten fra afgifter på cigaretter til staten. Det fjerner grundlaget for at tobaksindustrien kan overleve – og det fjerner grundlaget for medicinalindustriens indtjeningsgrundlag på nikotinafvænningsprodukter og medicin til alle de rygerrelaterede sygdomme.

Der ville blive alt for mange arbejdsløse, når folk ikke længere blev syge – og staten ville komme til at stå med en tom statskasse, når alle de mange ikke-rygere og eks-rygere skulle have pension i længere tid… Alle de mange hjerte-, lunge- og kræftspecialister ville stå uden arbejde, sygehusene ville på flere afdelinger stå gabende tomme.

Det ville jo blive en stor elendighed …

Så – ryg løs, drik store mængder af spiritus, vin og øl, spis fedt og sukker, dyrk ingen motion, arbejd dig til stressen tærer dig op inde fra – og vær så venlig at dø inden du skal på pension … det tjener staten flest penge på!

2 Responses to "Logisk eller…?"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.