Internationalt anerkendte forskere gør oprør mod WHO

WHO

Internationale forskere gør fælles front, og opfordrer WHO til at ændre holdning til e-damp.

53 internationalt anerkendte forskere og sundhedseksperter har underskrevet et fælles brev til WHO’s generaldirektør Margaret Chan, hvori de opfordrer WHO til at ændre deres holdning til e-damp og andre skadesreducerende nikotinholdige produkter – hvis formål det er at få rygere til at skifte tobakken ud med andre og mindre skadelige produkter.

Hvis e-dampen bliver betragtet som et langt mindre skadeligt alternativ til rygning af tobak, kan flere millioner rygere over hele verden, skifte tobakken ud og dermed potentielt forlænge deres liv og give en større livskvalitet.

Hvis e-dampen bliver sidestillet med rygning, og bliver underlagt de samme restriktioner som tobaksprodukter – så kan det medføre den modsatte og uønskede effekt: At rygning af tobak fortsætter med at være den største grund til at mennesker dør en alt for tidlig død – dødsfald som kan undgås ved at forholde sig videnskabeligt til spørgsmålet om skadereduktion i forbindelse med e-damp.

Læs brevet til WHO her – og bliv opdateret omkring hvordan verdens førende forskere indenfor skadesreduktion betragter e-dampen som den største opfindelse i det 21. århundrede mht. ændring af den generelle sundhedstilstand for verdens befolkning.

http://www.nicotinepolicy.net/documents/letters/MargaretChan.pdf

One Response to "Internationalt anerkendte forskere gør oprør mod WHO"

  1. Pingback: DADAFO: Unge stopper med at ryge ved at bruge e-cigaretter

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.