Hvad sker der i USA?

Hvis du stadig tror – at de e-cigaretter/e-dampere og tilhørende e-væsker som sælges i Danmark – vil forårsage “fatalt lunge-funktionsstop” – så læs venligst (og del gerne) denne nyhed fra EurekAlert.

De seneste tilfælde af unge mennesker som indlægges med lungeproblemer – og hvoraf man i USA har rapporteret om ét dødsfald, hænger højst sandsynligt sammen med, at de har købt et højpotent superkoncentreret og illegalt hjemmelavet THC/Cannabis-produkt, som de har forsøgt at dampe.

Læs mere i pressemeddelelsen:

https://www.eurekalert.org/pub_releases/2019-08/asu-sft082119.php

OG til de danske medier – nu venter Dansk e-Damper Forening og de 300.000 danskere der forhåbentlig stadig damper og er fri for tobaksrøg i lungerne – at I udsender dementier og forklaringer på den seneste uges dis- og misinformation.

“I har gjort mere skade end gavn, når I ikke undersøger sager/nyheder til bunds, inden I udsender nyheder med skræmmende og vildledende overskrifter.”

KOM IGANG : Politiken B.T. Ekstra Bladet Dagbladet Information Berlingske DR Nyheder TV 2 NYHEDERNE Jyllands-Posten Føljeton 24syv TV 2 NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.