E-dampning medfører på lang sigt en risiko for total fordampning

fordampning

Fordampning: Brugere af de dampende e-cigaretter, har en betydelig risiko for selv at ende med at blive totalt “fordampet” fra jordens overflade, viser ny forskning.

Elektriske impulser medfører at brugere af e-damp med tiden vil være så positivt ladede, at det kan resultere i en kortslutning der fuldstændig får brugeren til at fordampe fra jordens overflade, kun efterladende et par ”dampende sko” på gulvet.

Jonna Hansen fra Smørum Nedre siger: “Det ene minut sad min mand og sugede på hans idiotiske e-cigaret, og det næste øjeblik var der et blændende lys – efterfulgt af et “poof” – hvorpå der intet var tilbage af ham, bortset fra en luftig sky af elektrisk ladede partikler” og en mærkelig summen over hans lænestol.

“Havde jeg vidst at det kunne ske, havde jeg nok bedt ham om at ryge videre på de almindelige cigaretter. I det mindste har man med kræften, et par måneders varsel, inden ens kære bliver taget fra én.”

Der rapporteres om lignende tilfælde rundt om i landet, med taxaer der pludselig bliver førerløse, natklubber hvor indgangen pludselig står uden dørmænd efter at e-dampere forsvinder som dug for solen, kun efterladende sig en svag duft af lakrids, vanilje eller spearmint i luften.

Forsker og professor Charlotte Bæringer siger: “Forskning ang. e-damp er et uudforsket område, da der simpelthen ikke er penge i at finde ud af, hvordan underklassen slår sig selv ihjel.”.

“Hvis en ekstremt positivt ladet bruger af e-cigaretter, en e-damper i daglig tale, skulle støde fysisk ind i en ekstremt negativt ladet anti-ryger – så kunne det faktisk resultere i en eksplosion, der i størrelse og omfang i praksis kunne udrydde en by på størrelse med, og det måtte faktisk godt være, Albertslund … ”

“Der er dog ikke den store chance for at dette ville ske, da e-dampere (brugere af e-cigaretter) er enspændere der foretrækker at indtage det stærkt afhængighedsskabende stof nikotin via damp, frem for aktuelt fysisk samvær med andre mennesker.”

5 Responses to "E-dampning medfører på lang sigt en risiko for total fordampning"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.