Danmarks Store BYTTEdage – Skift røgen ud med damp!

Danmarks Store Byttedage

Fik du heller ikke det – du havde ønsket dig allermest til jul?

DADAFO vil gerne opfordre så mange rygere som muligt, til i det mindste at prøve en e-damper/e-cigaret – hvis de overvejer at droppe smøgerne – kvitte tobakken – stoppe med at ryge. Og i forbindelse med jul og nytår, skal man alligevel ud og have “byttet” nogle ting man ikke ønskede sig, eller som man ikke havde brug for – så hvorfor ikke tage sin sidste pakke cigaretter med, og få den byttet til et starter-sæt?

I forbindelse med nytåret kender vi alle til begrebet “nytårsforsætter” – gamle vaner som man vil lægge på hylden, til fordel for nye og bedre vaner – og her kunne f.eks. rygningen være en vane, man gerne vil bytte ud for et langt mindre skadeligt alternativ?

Hvad enten man vil tabe sig eller stoppe med at ryge, så er nytårsforsætter svære at holde – og vi kender desværre alle til hvor nemt det er at bryde et løfte til sig selv – så hvorfor ikke prøve noget nyt i år:

Skift røgen ud med damp – og gå 2015 i møde med en ren samvittighed og en god smag i munden!

Mange af de produkter der lover at kunne få dig til at stoppe med at ryge – virker simpelthen ikke – SÅ GÅ ALDRIG TILBAGE TIL EN FUSER! Gå i stedet ind til din lokale e-damp-forhandler (en fysisk butik eller en butik på nettet) – mellem den 27. og 31. december – og køb dit første starter-sæt – og vær med til at fejre “DANMARKS STORE BYTTEDAGE”.

De lokale e-damp-forhandlere står altid klar med en grundig vejledning og et godt tilbud, når man for første gang overvejer at skifte røgen ud med damp – så hvorfor vente indtil den 1. januar med at foretage skiftet – gør det allerede i dag, eller brug byttedagene til at foretage skiftet fra ryger til damper/eks-ryger.

Det er nemmere end du tror – når blot man får den rigtige vejledning fra starten, og får fundet frem til lige præcis det grej som virker for dig! Og det grej der virker for dig, er det som får dig til at stoppe med at ryge- eller får dig til at skære drastisk ned på det antal cigaretter du ryger!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.