Bliv medlem af DADAFO!

Bliv medlem af DADAFO

“Vi skal stå sammen – for sammen står vi stærkest” – så nu kan DU blive basis medlem af DADAFO – Dansk e-Damper Forening – ganske GRATIS!

Hvis vi som dampere skal have en ærlig chance for at blive hørt – og for at blive taget alvorligt, så er det vigtigt at vi står sammen om “oplysning omkring e-damp”.

DADAFO og ALLE dampere i Danmark, står over for en spændende fremtid, hvor der ligger mange opgaver med at oplyse bl,a. de danske politikere, medierne (aviser/radio/TV), sundhedsfagligt personale m.fl. omkring hvad dampen er, hvad det hele går ud på – og hvad dampen IKKE er!

DADAFO arbejder for DIG som damper – og derfor tilskynder vi alle til at blive medlem af DADAFO. Jo flere medlemmer vi er – des større er chancen for at vi bliver hørt.
Og hvis du har en brændende ildsjæl for “kampen for dampen” – så kan du deltage i oplysningarbejdet som er en vigtig hjørnesten i foreningens virke.

Der er tre former for medlemskaber i DADAFO:

1. Basis medlemskab – er gratis – du får adgang til medlemssiden på Facebook, og modtager vores nyhedsbrev pr. mail – du kan altid “opgradere” senere til et fuldt medlemskab – eller donere et beløb til foreningen, hvis du mener at DADAFO gør et godt stykke arbejde.

2. Fuldt medlemskab – udover det et basis medlemskab giver, får du også stemmeret til afstemninger, kan opstille til bestyrelsen, og kan varetage ledende poster i grupper og udvalg – og med tiden arbejder vi på at kunne tilbyde flere fordele for fuldgyldige medlemmer af DADAFO.
Som fuldt medlem, er du med til at støtte op om foreningen, og vi håber at du synes foreningen gør et godt stykke arbejde.

3. Støtte medlemskab – som forhandler eller ansat hos en forhandler, kan du være støttemedlem. Dvs. du har som støttemedlem ikke ret til at stemme ved afstemninger, og du kan heller ikke bestride ledende poster i grupper og udvalg. Men du kan sagtens deltage i arbejdsgruppernes og udvalgenes arbejde (med undtagelse af forretningsudvalget). Denne foranstaltning er alene for at bevare foreningen upartisk og uafhængig af økonomiske interesser

Det eneste du skal gøre, for at deltage i “kampen for dampen” – er at anmode om medlemskab på DADAFOs hjemmeside, indtaste dit navn, email, adresse, fødselsdato og telefonnummer, og klikke af for hvilket medlemskab du kunne tænke dig:

https://dadafo.dk/medlemsskab/

VENT IKKE – MEN BLIV MEDLEM AF DADAFO ALLEREDE I DAG!!!

One Response to "Bliv medlem af DADAFO!"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.